Teckel speelgoed

Alles over het ideale teckel speelgoed lees je in dit artikel. Als je een teckel hebt, dan weet je hoe eigenzinnig dit lieve ras kan zijn. Ze kunnen verrassend energiek zijn, onopvallend intelligent, en soms ronduit destructief. Teckels hebben (schattige) kleine pootjes, maar hun kaken kunnen verrassend sterk zijn. In combinatie met hun aangeboren drang om te spelen, kunnen teckels enorme beloningen oogsten door aan hun baasjes te trekken. Dus, wat zijn de beste speeltjes voor teckels die voldoen aan hun unieke behoeften? Het beste speelgoed voor teckels is speelgoed kopen dat aan hun unieke behoeften voldoet. 

Speelgoed voor teckels die altijd honger hebben

Speelgoed voor teckels kan verschillende doelen hebben. Een ding waar dit schattige ras niet om bekend staat is zelfbeheersing. Ze weten zelden wanneer genoeg genoeg is als het gaat om spelen, blaffen, of zelfs eten! Veel teckeleigenaren melden dat hun hond “altijd honger” lijkt te hebben en vaak te snel zijn eten opeet. Hierdoor lopen ze niet alleen een groot risico op gewichtstoename en indigestie, maar ook op een maagtorsie, ook wel bekend als een opgeblazen gevoel. Om te helpen voorkomen dat jouw teckel te snel eet of om een kleine snack tussen de maaltijden door bevredigender te maken kan een hondenpuzzelspeeltje de perfecte oplossing zijn. Dit soort speelgoed vinden teckels geweldig.

teckel speelgoed

Teckel speelgoed – Puzzel kom

Met een van deze uniek ontworpen speelgoed kommen, zal etenstijd 10 keer langer duren voor jouw teckel om op te slurpen en is daarom teckel proof. Het binnenste doolhof van de kom creëert een fysieke barrière die jouw hond alleen maar kan doorkruisen om te eten. Omdat jouw hond het kleinste puzzelelement nodig heeft om het te doorgronden, is deze voerbak nooit frustrerend en voor alle honden onmiddellijk toegankelijk. Gezien hun grootte en voedingsbehoeften, is een medium/mini kom perfect voor een teckel van ware grootte of de kleine miniatuur als teckel speelgoed. 

Sloop Teckel speelgoed

Je kent ongetwijfeld de verhalen over de overvloed aan schoenen of belangrijke persoonlijke voorwerpen die jouw teckel heeft doorgeknaagd toen hij te lang alleen werd gelaten (of vlak voor jouw neus als vergelding voor een andere ingebeelde belediging). Bovendien staan ze er vaak om bekend dat ze ook hun eigen speelgoed wat niet teckel proof snel kapot maken, waarbij ze zelfs het hardste rubber snel te lijf gaan of een spoor van vulling door de woonkamer achterlaten. De beste manier om dit vernielzuchtige karakter tegen te gaan is om speeltijd vanuit een andere hoek te benaderen. In plaats van het onmogelijke te proberen (een speeltje zoeken dat uw teckel niet kapot kan krijgen), kan je beter op zoek gaan naar teckel speelgoed dat het probleem op de een of andere manier omzeilt. Teckel sloop speelgoed.

hondenspeelgoed teckel

Houten teckel speelgoed

Houten teckel speelgoed is ook te koop. Het extra lange houten handvat helpt je om verleidelijke bewegingen te maken die jouw hond zullen verleiden om mee te doen (zelfs als ze nieuw zijn in het trekken van touwtjes). Het bijtgedeelte is een echte favoriet bij teckels. Het is gemaakt van verantwoord geproduceerd echt konijnenvel met een unieke geur en textuur. Plus, er is een langdurige pieper ingebouwd voor extra opwinding! Probeer dit product over de vloer te bewegen (denk aan een prooi: snel, langzaam, dan weer snel) en ren weg van jouw teckel als het over de vloer achter je aansleept. Geef ze de kans om te jagen voordat ze het bijtgedeelte vastgrijpen voor een spelletje touwtrekken. Kortom, er is veel speelgoed voor teckels beschikbaar. Bekijk hier het hele overzicht speeltjes.