Teckel knuffel

Teckel knuffels zijn voor iedereen. Toen je jonger was, is de kans groot dat je een of twee knuffels had waar je dol op was. Hoewel veel mensen ze zien als gewoon kinderspeelgoed, zijn er verschillende voordelen aan het bezitten van een pluche Teckel knuffel of knuffeldier. Hier zijn een paar redenen waarom je zou moeten overwegen er een (of meer!) aan je leven toe te voegen: Ze kunnen stress en angst helpen verlichten. Veel mensen vinden dat knuffelen of knijpen in hun knuffel hen helpt te ontspannen en zich rustiger te voelen. Ze kunnen ook een gevoel van veiligheid geven in moeilijke tijden. Ze bevorderen positieve emoties. Niet alleen helpt een leuke teckel knuffel negatieve emoties te verminderen, maar ze kunnen ook stress verminderen.

Wat voor Teckel knuffel kopen?

Wat voor een teckel (knuffel) kopen? Als je denkt aan een speelgoedwinkel zoals je die in je kindertijd bezocht, moet er in je mentale beeld een enorme, hoge muur zijn gevuld met honderden opgezette dieren en pluche speelgoed. Met een verscheidenheid die het hele dierenrijk bestrijkt en dan nog wat meer. Is er geen kans dat je er als kind er geen had, of dat jouw kind er tegenwoordig geen in zijn speelgoedkist heeft. Misschien sta je er niet zo bij stil, maar wist je dat deze pluizige maatjes veel voordelen hebben in jouw dagelijks leven? Bekijk enkele feiten over hoe knuffels en pluchen speelgoed ons kunnen helpen op letterlijk elke leeftijd. En hoe leuk is het om een knuffel te hebben in de vorm van een teckel?

Bekijk hier alvast de bestverkochte teckel knuffels op Bol.com.

teckel knuffel

Teckel knuffels helpen kinderen verantwoordelijker te zijn

Weet je nog dat gevoel dat je als kind de hele dag de baas was en verteld werd wat je moest doen? Wat je je waarschijnlijk niet herinnert of zelfs niet weet, is dat dit soms een beetje vermoeiend kan zijn voor een kind. Opgezette dieren en pluchen speelgoed helpen kinderen het “ik ben de volwassene” gevoel te ervaren, en moedigen hen aan om te doen alsof ze voor hen zorgen, hen eten geven, hen in slaap brengen of gewoon het gevoel hebben dat ze hen moeten beschermen. Niet alleen kunnen teckel knuffels en pluchen speelgoed kinderen helpen verantwoordelijker te zijn, ze helpen hen ook een vroege sentimentele band te ontwikkelen. Weet je nog hoeveel plezier je had op die slaapfeestjes met je teddybeer? Met een teckel knuffel kunnen kinderen ook leren hoe ze met de echte teckel die in het huis rond loopt om moeten gaan. Ze kunnen de teckel knuffel voeren, de verschillende haartypes zoals kortharig, langharig en ruwharig leren kennen en ga zo maar door.

De eerste beste vriend van elk kind

Zelfs als een kind weinig speelgoed heeft, is de kans groot dat één ervan een knuffeldier is. Als je zelf een teckel hebt is de kans groot dat dit een teckel knuffel is. Zelfs de moderne tijd met zijn verbazingwekkende technologische vooruitgang en fancy nieuw speelgoed is er niet in geslaagd om het gevoel van een echte, zachte, beste vriend te vervangen. Opgezette dieren en pluchen speelgoed zijn nog steeds de koning van het speelgoed; en ze hebben de perfecte uitstraling met hun schattige, lachende gezichtjes, hun pluizige lijfjes die je gewoon wilt knuffelen, en hun algemene gevoel van vriendelijkheid waardoor je gewoon met ze wilt “rondhangen”. Het is een feit dat kinderen die bevriend zijn met hun opgezette dieren en pluchen speelgoed een beter gevoel van vriendschap, kameraadschap en genegenheid voor anderen hebben. Zo zie je dat er heel veel voordelen zijn aan het hebben van een teckel knuffel.

knuffel teckel

Knuffeldieren en pluchen speelgoed helpen tegen angst (zelfs bij volwassenen!)

Wanneer iemand zich in gevaar, bang of gewoon onveilig voelt, heeft hij de neiging kinetisch te worden. Wat betekent dat hij de behoefte heeft om iets aan te raken, vast te pakken of fysiek getroost te worden en dit kan ook een teckel knuffel zijn. Als kinderen kan deze behoefte gemakkelijk worden vervuld door hun teckel knuffels en pluchen speelgoed. Zoals we al eerder zeiden, kan een pluchen knuffel je beste vriend worden en iemand helpen negatieve gevoelens zoals angst, bezorgdheid of depressie te overwinnen. En we bedoelen niet alleen voor kinderen! Ook volwassenen kunnen baat hebben bij een knuffeldier om vast te pakken en te knuffelen als de angst toeslaat, en het is wetenschappelijk bewezen dat het werkt als een tovermiddel. Bekijk hier de bestverkochte teckel knuffels op Bol.com.