Teckel accessoires

Accessoires zijn belangrijk in het verzorgen en opvoeden van een hond, ook voor Teckels. Teckels zijn een van de schattigste en populairste hondenrassen in Nederland en dat is niet voor niets. Ze zijn klein, ze zijn schattig, maar ze hebben een grote persoonlijkheid! Als je een teckel hebt, weet je dat het belangrijk is om ze gelukkig te houden en goed te verzorgen. Teckels zijn niet zomaar honden, ze zijn een uniek ras en hebben behoeften die andere rassen niet hebben. In dit blog alles over enkele must have accessoires voor teckels.

Tuigjes en halsbanden

Tuigjes en halsbanden kopen is makkelijk voor de meeste honden maar voor teckels is deze accessoire wat lastiger om uit te zoeken. De meeste honden hebben geen probleem met het dragen van een halsband. Door de lange en fragiele ruggen van teckels is het beter dat ze een tuigje dragen in plaats van een halsband, omdat er dan geen risico op verwondingen bestaat als ze aan de lijn trekken wanneer ze gaan wandelen. Een goed tuig en halsband is een must have accessoire voor de teckel.

teckel accesoires

Bed en speeltjes

De belangrijke accessoire voor de teckel is een bed en een speeltje. Je kan deze twee dingen goed combineren door een bed met gaten of dekens te kopen. Teckels zijn gemaakt om in de holen van hun prooi te kruipen. Daarom kruipen teckels graag onder de dekens wanneer ze maar kunnen. Een holenbed geeft jouw teckel een comfortabel en veilig gevoel tijdens het slapen. Net als alle honden houden teckels van spelen, verwacht niet dat je teckel apport met je gaat spelen. Teckels kauwen graag op hun speelgoed. Het beste speelgoed accessoire voor teckels is duurzaam kauwspeelgoed.

Reis bench

Het is goed om accessoires voor jouw teckels te kopen als je veel met ze op reis gaat. Dit kan al zijn dat je met jouw teckel naar de winkel of de dierenarts gaat of wanneer je met jouw teckel het vliegtuig in gaat. Teckels hebben korte poten, zodat ze tijdens lange wandelingen snel moe kunnen worden. Het is zeer waarschijnlijk dat je jouw teckel een paar keer zult moeten dragen. Een hondendrager met alle accessoires die er voor jouw teckel bij horen maakt dit gemakkelijker. Bekijk de beste benodigdheden en teckel accessoires voor teckels, verkrijgbaar op Bol.com.