Kerstkaart teckel

Voor de liefhebbers bestaan er teckel kerstkaarten. En net als met alles kan je deze in heel veel verschillende stijlen vinden. Kerstkaarten met bijvoorbeeld een teckel erop sturen naar dierbaren is een tijdloze traditie waar velen van ons het hele jaar naar uitkijken. Van het delen van goede wensen en vakantie-uitspraken tot het tonen van de kinderen die al volwassen zijn. Je kunt jouw kaart gebruiken om de feestdagen nog specialer te laten voelen. Of je nu een foto deelt van de nieuwste aanwinst van de familie of uw huisdier in zijn favoriete kersttrui, met vakantiekaarten kan je opnieuw contact leggen met familie en vrienden. En wat is nu leuker als je iemand in de familie hebt die van teckels houdt en dat je deze fijne kerstdagen kunt wensen doormiddel van een teckel kerstkaart?

Grote Teckel kerstkaart

> Grote teckel kerstkaart

Het is gemakkelijk om terug te vallen op het sturen van een Facebook-bericht of een e-card naar een massa e-mailadressen. Maar in de huidige digitale wereld is het handschrift een persoonlijke toets die we steeds minder zien. Een of twee zinnen volstaan. Het mooiste van kerstkaarten is dat je zelf kunt bepalen wat er precies op staat. Het gezegde is misschien afgezaagd, maar Jezus is echt de reden voor het seizoen. Je kunt jouw kaarten gebruiken om een stukje van het kerstverhaal te vertellen of om anderen fijne kerstdagen en feestdagen te wensen. Als een knipoog naar de gigantisch grote persoonlijkheid van de teckel, is deze kerstkaart ook gigantisch groot. De teckel kerstkaart is A5-formaat, dus maar liefst twee keer zo groot als een standaard kerstkaart – perfect om de aandacht te grijpen, en iemand zeer bijzonder te laten voelen met een mooi berichtje. 

kerstkaart teckel

10 Teckel kerstkaarten

>Teckel Kerstkaart per 10

Een prachtig geïllustreerde teckel kerstkaart voor de teckelliefhebber in je leven! Elke volwassene weet dat als er iets anders dan rekeningen bij de post zit, het een spannende dag is. Laat jouw kaart dat vrolijke stukje post zijn. Een handgeschreven adres in plaats van een gedrukte naam op een enveloppe van factuurformaat tovert een glimlach op het gezicht van de ontvanger nog voor hij de kaart heeft opengescheurd. De stijlvolle kaart, gedrukt op hoogwaardig papier, heeft een chic maar feestelijk ontwerp en is verkrijgbaar in de meest voorkomende teckel kleuren. Voor dat persoonlijke tintje dat iedere hondenliefhebber op prijs weet te stellen. Deze kaart is blanco aan de binnenkant voor uw eigen boodschap. De teckel kerstkaart is van A6 formaat waardoor je veel ruimte hebt om dingen op te schrijven die je kwijt wilt aan degene naar wie je deze teckel kerstkaart stuurt.